fbpx

Fairpris.dk

Solceller til sommerhus – Kan det overhovedet betale sig?

I takt med at elpriserne stiger og nye teknologier vinder frem, er solceller til sommerhus blevet mere udbredte. Mange har måske tænkt, at det ikke kunne betale sig at investere i, eftersom man bruger markant mindre strøm i et sommerhus eller en kolonihave end i en helårsbolig.

Men der er faktisk mange gode grunde til at lade sit sommerhus forsyne med solenergi. Vi guider dig til alt, du bør vide.

Se vores anmeldelser

Hvorfor er solceller til sommerhus en god investering?

Nye teknologier gør, at det er langt nemmere at lagre strøm fra solenergi end tidligere. Med et solcellebatteri kan man gemme strømmen til senere brug. Det er særligt smart i et sommerhus, hvor man ikke er hele tiden.

Hvis ens solceller producerer mere strøm, end man har brug for, kan den resterende mængde strøm faktisk sælges til en lang række elselskaber, der et det, der hedder en produktionselleverandør. Det gælder eksempelvis Norlys og Modstrøm.

Herudover er der følgende fordele ved solceller til sommerhus:

  • Sommerhuset stiger i værdi
  • Du kan dække en stor del af dit eget forbrug og dermed spare penge på el
  • Du bidrager til den grønne omstilling
Solceller til sommerhus

Rådgivning og skræddersyet løsning med Fairpris

Det kan altså sagtens være en god investering at få solceller til sit sommerhus, men det er naturligvis vigtigt at få en løsning, der er skræddersyet til behovene i dit sommerhus. Hos Fairpris er vi eksperter i komplette energiløsninger og er derfor en kompetent samarbejdspartner i hele processen – fra rådgivning til montering.

Vi leverer energiløsninger til hele Danmark og besøger også gerne dit sommerhus, uanset hvor i landet, det ligger placeret. Kontakt os for et gratis tilbud på telefon +45 24 460 460 eller mail hej@fairpris.dk.

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg

Vi leverer i hele Danmark
(telefonen er pt. lukket)