fbpx

Fairpris.dk

Solceller til kolonihave – Nem løsning til fritidshuset

Det kan være en god investering at købe solceller til kolonihave, da det ofte bruges om sommeren, hvor der er flest timer med solskin. Man får derfor det optimale ud af panelerne, sparer penge, og samtidig gør du brug af en bæredygtige energikilde.

Kan man få solceller til sin kolonihave?

Solceller kan både fås til helårsbolig, men de fås også til både sommerhuse og kolonihaver. Mange vælger solceller til kolonihave for at få en grønnere bolig, men også for muligheden for at kunne bruge strøm på tidspunkter, hvor der er blevet slukket for strømmen.

Det behøver ikke nødvendigvis være store paneler, som skal placeres på taget af huset, da der er mange løsninger, som kan passe til mindre huse. Hos Fairpris hjælper vi dig altid med at finde en skræddersyet løsning, som passer til dit behov og budget.

Hvad kan solcelleanlægget bruges til?

Får du monteret solceller på din kolonihave eller på grunden, kan det bruges til at generere strøm til husholdningen. Strøm, som kan benyttes til at holde gang i både fjernsyn, køleskab og lamper.

Man kan også vælge at installere lamper i haven, som lader op gennem solenergi. Det sker gennem små solpaneler, som er udstyret på lamperne, og som samler energien fra panelerne. Det kan både være en bæredygtig og strømbesparende måde at sørge for, at man har god belysning til de lange sommeraftener i haven.

Fordele ved solenergi

Der er mange fordele ved at bruge solenergi som vedvarende energikilde. Det er også en energiproduktion, som ikke slipper op, da det udelukkende kommer fra solens stråler. Panelerne kan også producere strøm på gråvejrsdage, da de stadig vil kunne opfange solens stråler. Du skal derfor ikke bekymre dig om manglende strøm afhængigt af vejret.

Ved at bruge denne form for energi belaster man ikke klima eller miljø i samme grad som ved gas eller anden energikilde, da det blandt andet ikke udleder CO2. Derudover er det nemt at montere solceller på sin kolonihave eller bolig, hvorefter der kan være en del besparelser at hente på elregningen.

Læs mere om hvordan solceller virker her.

Få et tilbud på solceller til kolonihave

Hos Fairpris sørger vi altid for at give dig et godt tilbud på en energiløsning, der passer til dig. Om det er solceller til kolonihave, helårsbolig eller virksomhed, så er det altid til en pris, hvor alle kan være med.

Kontakt os på +45 24 46 04 60 eller skriv en mail til hej@fairpris.dk for at få et gratis tilbud hos en af vores eksperter.

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg