fbpx

Fairpris.dk

Alt du skal vide om Fairpris.dk

Vores baggrund og historie

Fairpris er bedst til prisen ​

Hos Fairpris leverer vi komplette solcelleanlæg. Det gør vi med et udvalg af markedets bedste produkter, herunder solcellepaneler, batterier og invertere, så vores kunder får det mest optimale solcelleanlæg. Læs mere herunder.

Læs mere om priser på solcelleanlæg her.

borer solceller fast
solceller
solceller pris

Hvilke løsninger finder du hos Fairpris?

Hos Fairpris tilbyder vi løsninger, som hjælper danske husejere med at spare penge og blive grønnere samtidig. 

Mød vores ledelse

Fairpris er en danskstiftet virksomhed, der dagligt gør Danmark mere grøn og energivenlig.
Som din solcelleleverandør garanterer vi, at din løsning er kvalitetssikker og godkendt af ledelsen.

Partner Erik

Erik C. Lauritzen

Partner
Erik er den partner, der til dagligt har det helt store overblik. Han sørger også for at alle systemer og arbejdsprocesser performer og optimeres løbende. Han har mange kvaliteter som gør at han er firmaets joker der kan løse alle opgaver. Erik er altid fokuseret og løser opgaver med et glimt i øjet.
Partner John

John B. Lundbye

Partner
John er partner og holder til dagligt styr på driften af vores salgsafdeling så vores kunder kan få den bedst mulige rådgivning. Han holder overblikket over vores forskellige marketingskanaler så vi er synlige for de danske husejere. John har mange års erfaring fra energibranchen og er altid velfriseret.
Partner Philip

Philip T. Frydendal

Partner
Philip er partner som til dagligt holder styr på onboarding af vores kunder og sørger for at alle kommer trygt igennem hele det forløb der følger med at få installeret et solcelleanlæg. Han holder det store overblik og skaber bindeleddet mellem vores energirådgivere og montører. Philip har altid fart over feltet og højt humør.
Dennis fra Fairpris

Dennis Christensen

Montageleder
Dennis sidder som montageleder og sikre alle kunder får den bedste service. Han har hele sit liv beskæftiget sig med byggeprojekter store som små, hans speciale er lige netop tage og konstruktionen af disse. Dennis formår altid at finde en løsning der passer på selv de sværeste installationer.
Vi leverer i hele Danmark
(telefonen er pt. lukket)