fbpx

Investering i solceller til erhverv?

En solcelleløsning gavner både bundlinjen og den grønne omstilling - på samme tid

Når det handler om at finde den perfekte solcelleløsning til din virksomhed, er det afgørende at finde den rette balance mellem økonomisk investering, energioptimering og miljømæssige fordele. Hos os kan du være sikker på at få den bedste løsning, der opfylder disse tre vigtige kriterier.

Vores erfarne team er dedikeret til at hjælpe dig med at få et omfattende overblik over dit energiforbrug, samt identificere potentialet for besparelser. Vi sørger for at levere en skræddersyet og optimal løsning, der passer til netop din virksomheds behov og mål.

Med vores ekspertise og erfaring er vi din pålidelige partner, der kan guide dig gennem processen og give dig det nødvendige beslutningsgrundlag. Vi ønsker at hjælpe dig med at optimere din virksomheds energiforbrug, så du kan opnå de bedste resultater på både kort og lang sigt.

Solenergi fra en vedvarende energikilde

Vores energirådgivere har 6 gode grunde til, hvorfor din virksomhed med fordel kan udnytte og bruge energi fra egne solceller.

Lavere energiregninger

Få gavn af billigere strøm og oplev lavere energiregninger med vores løsninger. Vi arbejder målrettet på at optimere dit energiforbrug og identificere områder, hvor der kan opnås besparelser. Ved at implementere effektive tiltag og udnytte alternative energikilder, kan vi hjælpe dig med at reducere dine omkostninger og spare penge på dine energiregninger. 

Vedvarende og bæredygtig energikilde

Giv din virksomhed et grønt og bæredygtigt løft med en vedvarende energiløsning. Vi er dedikerede til at hjælpe virksomheder med at implementere og drage fordel af solenergi som vedvarende energikilde.

Højere grad af selvforsyning - Mindre grad af afhængighed

Reducer din virksomheds afhængighed af eksterne energikilder med lokal solenergi. Ved at implementere energieffektive teknologier og udnytte alternative energikilder som solenergi, kan din virksomhed opnå større autonomi og selvstændighed i forhold til energiforsyningen. 

Forstærkning af virksomhedens grønne profil

Giv din virksomheds image et grønt og bæredygtigt løft med vores komplette solcelleløsninger. Brug af vedvarende og bæredygtige energikilder bidrager til styrkelse af din virksomheds grønne profil. Ved at integrere grønne praksisser, såsom energieffektive løsninger og vedvarende energikilder, kan din virksomhed signalere sit engagement i at skabe en positiv indvirkning på miljøet. 

Lavere CO2 aftryk

Reducer dit CO2-udslip og bidrag til en renere og grønnere fremtid med vores løsninger. Vi er dedikerede til at hjælpe virksomheder med at mindske deres miljøpåvirkning, ved at implementere bæredygtige energiløsninger. Ved at skifte til vedvarende energikilder som solenergi, optimere energiforbruget og implementere energieffektive teknologier, kan din virksomhed markant reducere sit CO2-udslip. 

Solceller som et ESG-tiltag

Implementering af solceller som en del af virksomhedens energistrategi, kan være et værdifuldt ESG-tiltag. ESG står for Environmental, Social, and Governance

og er en tilgang til virksomhedsledelse, der fokuserer på bæredygtighed og ansvarlig forretning. Ved at investere i solceller viser din virksomhed sit engagement i at reducere miljømæssig påvirkning og bidrage til den grønne omstilling.

FairPris er din profesionelle energipartner

FairPris tilbyder dig pålidelig, ekspertbaseret og uafhængig energirådgivning, der tager din virksomheds behov alvorligt.

Vores primære mål er at ruste dig og din virksomhed med det mest præcise og opdaterede informationsgrundlag, så du kan træffe de bedste beslutninger vedrørende energioptimering.

Dette kan betyde, at vi anbefaler solceller som en mulighed, hvis det er den løsning der bedst imødekommer dine specifikke behov.

Én ting er dog sikkert: Vi prioriterer altid den grønne omstilling og bæredygtighed. Ved at have fokus på at fremme miljøvenlige tiltag, hjælper vi din virksomhed med at opnå energieffektivitet og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vores seriøse og kompetente tilgang til energirådgivning sikrer, at du kan træffe velinformerede beslutninger, der ikke kun gavner din virksomhed, men også vores miljø.

28. August (2) (1)

Det skal være en overskuelig proces

Vi stræber som partner efter at bistå virksomheder med at finde den ideelle løsning, der matcher deres specifikke energikrav. Vi præsenterer en transparent og brugervenlig proces til implementeringen af solcelleanlæg i din virksomhed. Denne proces er opdelt i tre letforståelige trin, der sikrer en problemfri overgang til solenergi.

Analyse

Vi indsamler data på din virksomheds energiforbrug og forbrugsprofil, samt foretager en fysisk gennemgang.

Vi udarbejder et økonomisk overblik over virksomhedens energibehov nu og i fremtiden.

Tilbud

Du modtager tilbud fra FairPris baseret på den mest effektive løsning.

Gennemgang

Vi gennemgår tilbud og forudsætninger fra FairPris. Vi besvarer spørgsmål og præsentere de forskellige dele af tilbuddet – alt sammen for at vi sikrer at du får det bedste beslutningsgrundlag.

fairpris hero video original

Kom sikkert og hurtigt igang

Et godt og gennemarbejdet forarbejde sikrer den bedste løsning.

Vi tilbyder dig hele processen frem mod etablering af solceller, kvit og frit.

Hvor stor en del af dit energiforbrug kan dækkes af solenergi?

For mange virksomheder kan installationen af et solcelleanlæg skabe betydelig værdi, både økonomisk og ved at styrke virksomhedens grønne profil.

Den eksisterende lovgivning, der omfatter nettoafregning, åbner muligheden for at opnå et egetforbrug på mellem 80-100 % af den strøm, der produceres af solcelleanlægget. Ved at korrekt dimensionere anlægget, kan man udnytte denne mulighed, og da den egenproducerede strøm afregnes 1-til-1, hvilket betyder, at den erstatter købte kWh inklusive afgifter, opnås der betydelige besparelser allerede fra første dag.

Vi leverer i hele Danmark
(telefonen er pt. lukket)