fbpx

Fairpris.dk

Klima idioten

En sjov fortælling om den grønne omstilling

Velkommen til “Klima Idioten,” den lattermilde satireserie, der tager et skævt og humoristisk blik på klima- og miljøspørgsmål. Mød vores hovedperson, den uforbederlige Klima Idiot, en karakter, der er fast besluttet på at undgå at bidrage til den grønne omstilling på de mest uventede og skæve måder.

Hver uge bringer en ny episode os ind i Klima Idiotens verden, hvor han forsøger at tackle miljøudfordringer ved hjælp af løsninger, der ofte er mere absurde end nyttige. Heldigvis er der Philip, direktøren hos Fairpris.dk, som står klar til at hjælpe Klima Idioten med at forstå, hvorfor hans idéer ikke ligefrem er miljøvenlige.

Med en blanding af skarp satire, skøre situationer og komisk timing inviterer “Klima Idioten” dig til at grine af de tilsyneladende utænkelige måder, nogen kan forsøge at undgå at tage ansvar for vores planet. Men under al latteren ligger der også en vigtig påmindelse om, at vi alle har et ansvar for at bidrage til en bæredygtig fremtid.

Abonner nu og følg med i denne vanvittige rejse, hvor vi navigerer gennem miljøspørgsmål på den mest uventede måde. Del gerne videoerne med dine venner for at sprede budskabet om miljøansvar og grin samtidig!

Klima Idioten - Episode 1: Vandspild Galskaben

Velkommen til den skøre verden af “Klima Idioten,” hvor den umiddelbart uoplyste og komisk absurde karakter, Klima Idioten, altid har en helt særlig måde at tackle miljøspørgsmål på. I denne første episode ringer Klima Idioten til Philip fra Fairpris.dk for at få råd om, hvordan han kan bidrage så lidt som muligt til den grønne omstilling.

Se hele videoen her

Klima Idioten - Episode 2: Stigende Udgifter og Faldende Fornuft

I dette nye skøre kapitel af “Klima Idioten” vender vi tilbage til den skæve verden af vores elskede karakter, der altid formår at forbløffe os med sin uforståelige tilgang til miljøansvar. Denne gang ringer Klima Idioten til Philip fra Fairpris.dk for at få råd om, hvordan han kan øge sine faste udgifter og belaste miljøet endnu mere.

Se hele videoen her

Klima Idioten - Episode 3: Vandspild i Luksusstil med Bentley V12

I det næste vanvittige kapitel af “Klima Idioten” træder vores uforbederlige hovedperson ind i verdenen af overdådighed og luksus, da han praler med sin splinternye Bentley V12. Klima Idioten ringer op til Philip fra Fairpris.dk for at spørge, hvordan han kan svine endnu mere med sin imponerende nye bil.

Se hele videoen her

Klima Idioten - Episode 4: Bilvask i Overdrive!

Klar til endnu et kapitel af absurde eventyr med “Klima Idioten”? I dette fjerde afsnit ringer vores elskede Klima Idiot til Philip fra Fairpris.dk med en bekymring: Han mener ikke, at hans tidligere forsøg på at svine med sin Bentley V12 var nok!

Se hele videoen her

Klima Idioten - Episode 5: Stilstand i Stil med Bentley V12

I dette næste kapitel af “Klima Idioten” tager vores elskede karakter sit miljøsvinende spil til nye højder, når han ringer til Philip fra Fairpris.dk med en helt ny idé! Klima Idioten har besluttet sig for at gå i mod den grønne omstilling ved at parkere sin kæmpe Bentley V12 direkte på fortorvet, for at stoppe alle cyklister i deres spor.

Se hele videoen her

Klima Idioten - Episode 6: Luksus Miljøsvineri

I det seneste kapitel af “Klima Idioten” tager vores hovedperson sit absurde miljøsvineri til nye højder, når han ringer til Philip fra Fairpris.dk for at dele den seneste udvikling. Klima Idioten har skiftet sin gamle Bentley ud med en spritny luksusbil, og han er fast besluttet på at gøre denne bil til det ultimative symbol på miljøsvineri.

Se hele videoen her

Klima Idioten - Episode 7: Hybrid Panik

I dette syvende spændende kapitel af “Klima Idioten” tager vores uforbederlige karakter, John, blæretelefonen frem for at fortælle Philip fra Fairpris.dk om sin seneste bedrift. Han har stoppet nogle piger på cykelsiden for at gå i mod den grønne omstilling, og alt ser ud til at gå godt for John’s miljøsvineri.

Se hele videoen her

I dette ottende episodiske eventyr af “Klima Idioten” står vores hovedperson, John, over for en uventet miljømæssig udfordring: Han har ved en fejltagelse købt en elbil, som han beskriver som en “brødrister på hjul.” Panikken sætter ind, og John ringer straks til Philip fra Fairpris.dk for at få hjælp til at slippe af med sin nyerhvervede miljøvenlige bil..

Se hele videoen her

I dette niende hæsblæsende kapitel af “Klima Idioten” tager vores hovedperson, John, aka Klima Idioten, sin miljøsvineri-kamp til næste niveau. Han afslører sine ekstreme planer for 2024, der involverer at fælde samtlige skove i Danmark for at gå “all in” på den grønne omstilling, som han ser det.

Se hele videoen her

I dette tiende og forrygende kapitel af “Klima Idioten” følger vi vores hovedperson, John, der tager sit miljøsvineri til det næste niveau. Han beslutter sig for at overveje at flytte ind på Amalienborg, da han tror, det kongelige palads bruger mere strøm end hans nuværende hjem.

Se hele videoen her

I dette ellevte forrygende kapitel af “Klima Idioten” følger vi vores hovedperson, John, der har taget en ekstrem beslutning: Han har købt Amalienborg, overbevist om at denne store bygning ikke er klimavenlig på grund af manglen på solceller på taget og ineffektiviteten i dens design.

Se hele videoen her

I dette tolde chokerende kapitel af “Klima Idioten” ender vores hovedperson, John i saksen.
Hans had til elbiler har fået ham til at tage sagen i egen hånd. Se hvordan det går John i hans kamp mod den grønne omstilling
 

Se hele videoen her

Vi leverer i hele Danmark
(telefonen er pt. lukket)