fbpx

Fairpris.dk

Solcelle tagplader – en grøn og pengebesparende løsning

Når du får monteret solcelle tagplader investerer du i din egen og klodens fremtid. Her er der nemlig ikke bare tale om en løsning, der bidrager til den grønne omstilling, men også en løsning der på den lange bane kan spare dig en hel del penge på el-posten.

Fairpris rådgiver dig om alt, hvad du bør vide.

Se vores anmeldelser

Hvorfor investere i solcelle tagplader?

Solceller er blevet meget populære blandt danskerne de seneste år – og ikke uden grund. I takt med at vi alle bliver mere og mere opmærksomme på behovet for den grønne omstilling, er det oplagt at lade sig forsyne af en bæredygtig og vedvarende energikilde som solenergi.

Dertil kommer naturligvis det økonomiske aspekt. Der er ingen tvivl om, at det er en af de større udgiftsposter, når man vælger at få monteret solceller. Til gengæld kan man med solceller på taget lade sig forsyne alene fra solenergi, hvorfor man vil spare en masse penge på elregningen. Solceller forhøjer desuden en boligs værdi markant, hvis den på et tidspunkt skal sælges videre.

Det kan bedst betale sig at få solceller, hvis man har et højt energiforbrug. Det kan for eksempel være, hvis man har en elbil.

Læs mere om investering i solceller.

solcelle tagplader

Hvad koster monteringen?

Prisen for montering af solcelle tagplader varierer fra opgave til opgave, men til en privat bolig kan man nok forvente en pris mellem 70.000 og 165.000.

Hos Fairpris leverer vi komplette solenergi-løsninger af høj kvalitet og til rimelige priser. Vi vægter den personlige kontakt og professionelle rådgivning. Der er nemlig meget, man skal tage højde for, når man skal have solceller – herunder regler på området. Hos Fairpris hjælper vi dig gennem hele processen.

Kontakt os for et gratis tilbud på på telefon +45 24 460 460 eller mail hej@fairpris.dk.

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg

Vi leverer i hele Danmark
(telefonen er pt. lukket)