fbpx

Fairpris.dk

Kan solceller betale sig? – Derfor bør du investere i dem

Hvornår kan solceller betale sig, og hvor lang tid går der, før man har tjent pengene ind igen? Hos Fairpris er vi eksperter i alt indenfor komplette energiløsninger i Danmark, hvor vi leverer produkter af højeste kvalitet til en pris, hvor alle kan være med.

Hvorfor bruge solenergi?

Solenergi kan både bruges til at opvarme et hus og til at danne elektricitet. Især solceller er i de seneste mange år blevet et populært valg blandt danskerne, når det gælder valg af energikilde. Her bruger panelerne solens stråler til at danne elektricitet, og man kan derfor udelukkende få sin strøm fra solenergi.

Vælger man at få monteret et solcelleanlæg, bidrager man til en grønnere omstilling, da solenergi er en bæredygtig energikilde. Solceller kan derfor betale sig, hvis du ønsker en god og vedvarende energikilde, der bidrager til en grøn omstilling.

Hvornår kan solceller betale sig?

Det kan godt være dyrt at få monteret solceller, men til gengæld sparer du penge på selve strømmen i forhold til andre energikilder. Det kan derfor være en god måde at få besparelser på din elregning.

Solceller kan bedst betale sig, hvis man har et relativt højt elforbrug. Har I eksempelvis en eller flere elbiler, kan det være en god idé at investere i solceller. Her vil I kunne udnytte strømmen om dagen til at oplade bilen. Det øger også værdien af din bolig, som kan være relevant, hvis man ønsker at sælge den.

Hvad koster det at få monteret?

Prisen på solceller kan variere meget og afhænger især af, hvor stort et energiforbrug, det skal dække. Dertil er der også forskellige typer af solceller, og de kan både fås med og uden batteri.

Til private kan man forvente, at det vil koste mellem 70.000 kr. og 165.000 kr. at få monteret solceller. For at solceller kan betale sig, skal man derfor se det som en mere langsigtet investering, hvor de vil være tilbagebetalt efter nogle år.

Læs mere om prisen på solceller her.

Mere om Fairpris

Hos Fairpris ønsker vi at skabe bæredygtig energi til husejere i et forsøg på at gøre Danmark grønnere. Vi har et team af engageret medarbejdere, der er klar til at rådgive dig og hjælpe med at finde en ideel energiløsning til dine behov.

Vi hjælper dig både med at vurdere, om solceller kan betale sig for netop dig, samt hvilken løsning der vil give det bedste udbytte. Kontakt os på +45 24 46 04 60 eller skriv en mail til hej@fairpris.dk for at få et gratis tilbud.

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg