fbpx

Fairpris.dk

Hvor meget strøm producerer solceller om vinteren?

Står du med spørgsmål om hvor meget strøm producerer solceller om vinteren? Det korte svar er 1-5 kWh om dagen, og om sommeren helt op mod 12-15 kWh. Det varierer selvfølgelig, alt efter hvor mange solskinstimer, der er i perioderne.

Forstå fordelen af strøm, der generes året rundt

Det er klogt at finde svar på, hvor meget strøm producerer solceller om vinteren, da det kan være relevant information til din husstand. Skal der reguleres i energiforbruget, hvis dit anlæg ikke lagre nok, og hvornår stiger og falder prisen.

Det er værd at vide, da prisen ofte vil være dyrere om vinteren for strøm, da efterspørgslen er højere end om sommeren. Har du et anlæg, bør du derfor også spare på den strøm som genereres og lagres.

Anlægget producerer gennemsnitligt mest i maj og juni måned, hvor der naturligt er flere solskinsdage og timer i døgnet. Dog skal du ikke bekymre dig, da dit solcelleanlæg producerer energi hele året rundt, uanset om det er en carport med solceller, en kolonihave eller er monteret på taget.

Er du i tvivl, om det er investeringen værd, så kan du læse mere om hvad koster et solcelleanlæg her.

Generelt, hvor meget strøm producerer et solcelleanlæg om dagen?

I jagten på spørgsmålet om, hvor meget strøm producerer solceller om vinteren, er det relevant at vide mere om den generelle daglige produktion. Der bliver ca. mellem 8 og 19 produceret mest strøm – om sommeren.

Men kommer du til de kolde og mørke vintermåneder, er der væsentligt færre timer at producerer i, da solen ofte kun er fremme i 7-9 timer i denne periode. Anlægget producerer mest strøm mellem kl. 10 og 14.

Spar penge på elregningen med Fairpris

Hos Fairpris er vi eksperter i vedvarende energi og professionelle energiløsninger, herunder alt fra ladestandere til din elbil og til solceller og forskellige typer af anlæg. Foruden at du benytter dig af bæredygtig strøm, så er et solcelleanlæg også relevant for at kunne skabe større besparelser i elregningen.

Vi hjælper både private husstande med montering af anlæg såvel som virksomheder med montering på erhvervsmål. Vi finder din specifikke pris til dit projekt. Du skal blot tage kontakt på telefon +45 24 46 04 60 eller mail hej@fairpris.dk, og vi vender retur med et uforpligtende og gratis tilbud.

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg