fbpx

Fairpris.dk

Carport med solceller? – Udnyt pladsen bedst muligt

Overvejer du at få installeret din carport med solceller, så er der nogle overvejelser, du bør gøre dig først. Vi er hurtige, effektive men også grundige i vores monteringsarbejde.

Derfor bør du gøre brug af solcelleanlæg

Uanset om du mangler god og grøn strøm til din bil, din husstand eller alt andet elektricitet omkring dig, så kan vi hjælpe dig med at indrette dig med bæredygtig strøm.

Ikke nok med at dit eget solcelleanlæg giver dig bæredygtig strøm, så får du som ofte også altid en billigere elregning, hvis du på nuværende tidspunkt har blandt andet gas. Hos Fairpris er vi eksperter i alt fra carport med solceller til kolonihave med disse anlæg.

Er du nysgerrig på, hvordan disse anlæg fungerer lavpraktisk, så kan du i vores artikel sådan virker solceller læse meget mere om herom.

Lad din elbil op under din carport med solceller

Ofte oplever vi mange kunder efterspørge smart, billig og grøn strøm til sin elbil, hvilket vi på mange forskellige måder kan hjælpe med. Vores team af eksperter hjælper både med ladestandere til elbiler såvel som installering af carport med solceller.

Det kan ofte betale sig at lade sin elbil lade under et tag med solcelleanlæg, da du både udnytter pladsen bedst muligt, men derudover heller ikke har behov for at transportere strømmen langt, når du skal lade din bil.

Hvad koster en montering af anlægget?

Prisen på et solcelleanlæg varierer rigtig meget og det afhænger af alt fra hvor det monteres – på taget, på carporten, i kolonihaven eller på arbejdspladsen. Eller hvor stort et energiforbrug I har i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Det koster derfor ofte alt mellem 69.995 og til 165.995 kr. Du finder derudover også flere forskellige modeller og brands. Vi skræddersyr vores individuelle tilbud, og du kan kontakte os på +45 24 46 04 60 eller skrive en mail til hej@fairpris.dk for at få et gratis tilbud.

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg