fbpx

Fairpris.dk

Visma Logbuy

eksklusivt for Visma Logbuy medlemmer

Velkommen til Fairpris.dk

Vi er glade for, at du har fundet vej til Fairpris.dk gennem Visma Logbuy. Vi vil gerne belønne dig for din interesse i bæredygtig energi. Som medlem af Visma Logbuy, får du en eksklusiv rabat på 7.500 DKK ved bestilling af et komplet solcelleanlæg hos Fairpris.

Fairpris er en førende virksomhed inden for solcelleteknologi og vedvarende energi i Danmark. Vi arbejder utrætteligt på at levere de mest effektive og miljøvenlige løsninger til vores kunder.

For at benytte dig af vores eksklusive rabat på 7.500 DKK, skal du blot udfylde formularen her på siden. Så vil du blive kontaktet af Fairpris – med dit uforpligtende tilbud, hvor din rabat indløses.

Udfyld formularen – modtag et GRATIS tilbud og indløs 7.500 DKK i rabat på dit solcelleanlæg

Sådan fungerer det

Longi solar LR5-54HPB er den perfekte løsning til dit solcelleanlæg. Med en kapacitet på 405 watt og “half-cut cells” teknologi producerer panelet strøm selv ved lav indstråling, hvilket betyder at du kan producere mere strøm selv på overskyede dage.

fairpris
salg af overskudsstrøm

Her er de 5 hyppigste spørgsmål om salg af strøm

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at sælge overskudsstrøm? Herunder finder du de spørgsmål, som vi oftest besvarer til daglig.

Har du et solcelleanlæg, som genererer overskudsstrøm, kan du kan sælge den overskydende strøm til dit lokale el-net. Det sker via din lokale nettjenesteleverandør, som du skal kobles op til.

Du skal tilslutte solcellerne til nettet via en inverter, der regulerer strømmen, så den passer til nettets krav.

En inverter er en enhed, der konverterer DC-strøm fra solcellerne til AC-strøm, der kan bruges af elektriske enheder og nettet. Du skal bruge en inverter for at sælge overskydende strøm tilbage til nettet.

Du kan forvente at tjene penge på salg af overskydende strøm tilbage til nettet, men priserne varierer afhængigt af den lokale elmarkedspris, forsynings- og efterspørgselsforhold, og du bør undersøge og sammenligne tilbud fra flere nettjenesteleverandører.

Salg af overskydende strøm tilbage til nettet bidrager til en mere bæredygtig fremtid ved at reducere eget behov for strøm fra konventionelle kraftværker og øge anvendelsen af fornybar energi. Dette kan resultere i en reduktion af CO2-udledning og andre skadelige stoffer i atmosfæren, hvilket er med til at beskytte miljøet.

Læs hvad vores kunder siger om os

Vi gør vores allerbedste for at leve op til vores kunders forventninger. Hos Fairpris har vi altid styr på både produkt, installation og leveringsdato samt pris.
Vi leverer i hele Danmark
(telefonen er pt. lukket)