fbpx

Fairpris.dk

Solceller tilskud – Hvordan får man det i Danmark?

Solceller tilskud fra det offentlige

På nuværende tidspunkt er det ikke længere muligt at få tilskud til solceller. Disse tilskudsordninger er blevet afviklet og der er fortsat ingen erstatninger kommet til.

Frem til 2016 var det muligt for danskere at få solcelle tilskud, hvor man kunne tjene mellem 80 øre og 1,3 kr. pr. kW, man havde produceret, og som man solgte til det offentlig elnet. Det har dog ikke været en mulighed siden. Dette betyder dog ikke, at det ikke stadig er en god investering at få monteret solceller.

Når man skifter sin energikilde til solenergi, kan man spare mange penge i det lange løb. Du vil opleve, at dine elregninger bliver billigere, og du undgår samtidig at bekymre dig om ustabile og skiftende elpriser.

Før april 2022 var det også muligt at trække monteringen af solcellerne fra i SKAT med håndværkerfradrag. Denne ordning blev dog lukket, da det i dag ses som en investering gennem muligheden for billigere el.

Læs mere om hvorfor man bør investere i solceller eller hvad koster et solcelleanlæg.

Spar penge uden tilskud til solceller

I disse perioder hvor vi har oplevet svingende og høje elpriser, har mange drejet opmærksomheden hen på solcelleanlæg. Der kan være dyre udgifter forbundet med køb og montering af solcellepanelerne, men herefter vil du opleve, hvordan elregningerne bliver mindre.
 
Selv uden solcelle tilskud og håndværkerfradrag, mener vi stadig, at det er en rigtig god investering. På den måde bidrager man til et mere bæredygtigt Danmark, da solenergi er en vedvarende energikilde, som ikke udleder CO2.

Få hjælp til at investere i solenergi

Bliver det svært for dig at investere i solenergi som jeres primære energikilde, uden muligheden for tilskud til solceller, er der andre måder at få hjælp. Her anbefaler vi, at du tager en snak med din bank, hvor de kan introducere muligheden for, at du tager et Energilån.

Dette Energilån er et specielt lån, som kan bruges til at finansiere energioptimeringer til din bolig, og herunder at kunne anskaffe sig et solcelleanlæg. Ofte er det muligt at låne op til 250.000 kr. til en lav og variabel rente. Det er derfor værd at undersøge nærmere herom, hvis du gerne vil have fordelene fra solenergien.

Vi hjælper dig med at energioptimere din bolig

Hos Fairpris har vi mange løsninger til dig, der ønsker at energioptimere din bolig med henblik på grønne principper. Vi er en dansk virksomhed, hvis hovedformål er at udbyde løsninger, der gør Danmark grønnere.
 
Her er det både muligt at få solceller, ladestandere og varmepumper. Vi hjælper dig altid til en fair pris, hvor vi er kendt for at levere kvalitetsløsninger af markedets bedste produkter. Kontakt os for at høre mere.
Angivelse af kilder

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg