fbpx

Fairpris.dk

Salg af overskudsstrøm fra dit eget solcelleanlæg

salg af overskudsstrøm

Salg af overskudsstrøm

Bliv betalt for den overskydende strøm fra dit solcelleanlæg

Din Mulighed for Salg af Overskudsstrøm 

Hvis du er en af de heldige ejere af solceller, der har et solcelleanlæg, har du muligheden for at udnytte solens kraft til at generere ren og grøn energi. Men vidste du, at du også kan tjene penge ved salg af overskudsstrøm tilbage til elnettet? Det er sandt! Ved at deltage i ordningen for nettoafregning eller andre grønne energiprogrammer kan du blive din egen energileverandør og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Tryk og se vores udvalg af solcellepaneler her.

Hvordan Fungerer Det?

Når dine solceller producerer mere energi, end du har brug for i øjeblikket, kan du sende det overskydende strøm tilbage til elnettet. Dette er muligt takket være nettoafregningsordningen, hvor din strømmåler registrerer både den energi du bruger, og den energi du sender tilbage. Den overskydende energi krediteres på din elregning, hvilket kan reducere eller endda eliminere dine omkostninger til el.

Økonomiske Fordele

Ved salg af overskudsstrøm kan du opleve en betydelig besparelse på dine elregninger. Det kan også være en god investering på lang sigt, da solcelleanlæg ofte har en levetid på flere årtier. Du kan se det som at investere i din egen grønne fremtid og samtidig tjenegeld på din investering.

Læs mere her.

Bidrag til en Grønnere Fremtid

Ved at sælge dit overskudsstrøm bidrager du også til at fremme brugen af grøn energi og reducere CO2-udledningen. Din deltagelse i nettoafregningsordningen eller andre lignende programmer er med til at styrke efterspørgslen efter vedvarende energikilder og gøre det mere attraktivt for andre at skifte til solcelleanlæg og andre grønne energiløsninger.

Gør Det Nemt med Professionel Assistance

Hvis du ønsker at drage fordel af muligheden for at sælge dit overskudsstrøm fra dine solceller, kan det være en god idé at få professionel assistance. Vores eksperter kan guide dig gennem processen og hjælpe dig med at forstå reglerne og vilkårene i dit område. Vi kan også hjælpe med at optimere dit solcelleanlæg, så du maksimerer din energiproduktion og overskudsstrøm.

Kom i Gang og Bliv Din Egen Energileverandør

Så hvorfor vente? Bliv en del af den grønne energirevolution og start med at sælge dit overskudsstrøm. Tjen penge samtidig med at du bidrager til en bæredygtig fremtid. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan du kan blive din egen energileverandør med dit solcelleanlæg og sælge dit overskudsstrøm tilbage til elnettet. Sammen kan vi skabe en renere og grønnere verden for kommende generationer.

Læs mere om priser på solcelleanlæg her.

Gør en forskel for den grønne omstilling med solcelleanlæg

Når dine solceller genererer mere strøm end der er brug for, kan al overskydende strøm sælges tilbage til dit lokale el-net. Det gøres ved at tilslutte solcellen til nettet via en inverter, som regulerer strømmen, så den passer til nettets krav.

Nettjenesteleverandøren vil måle den overskydende strøm, og ejeren af solcellen vil modtage en betaling for denne strøm. På denne måde kan ejeren af et solcelleanlæg spare penge på elregningen og samtidig bidrage til en grønnere fremtid ved at anvende fornybar energi.

Sådan fungerer det

Longi solar LR5-54HPB er den perfekte løsning til dit solcelleanlæg. Med en kapacitet på 405 watt og “half-cut cells” teknologi producerer panelet strøm selv ved lav indstråling, hvilket betyder at du kan producere mere strøm selv på overskyede dage.

Her er de 5 hyppigste spørgsmål om salg af overskudsstrøm

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med salg af overskudsstrøm? Herunder finder du de spørgsmål, som vi oftest besvarer til daglig.

Har du et solcelleanlæg, som genererer overskudsstrøm, kan du sælge den overskydende strøm til dit lokale el-net. Det sker via din lokale nettjenesteleverandør, som du skal kobles op til.

Du skal tilslutte solcellerne til nettet via en inverter, der regulerer strømmen, så den passer til nettets krav.

En inverter er en enhed, der konverterer DC-strøm fra solcellerne til AC-strøm, der kan bruges af elektriske enheder og nettet. Du skal bruge en inverter for at sælge overskydende strøm tilbage til nettet.

Du kan forvente at tjene penge på salg af overskydende strøm tilbage til nettet, men priserne varierer afhængigt af den lokale elmarkedspris, forsynings- og efterspørgselsforhold, og du bør undersøge og sammenligne tilbud fra flere nettjenesteleverandører.

Salg af overskydende strøm tilbage til nettet bidrager til en mere bæredygtig fremtid ved at reducere eget behov for strøm fra konventionelle kraftværker og øge anvendelsen af fornybar energi. Dette kan resultere i en reduktion af CO2-udledning og andre skadelige stoffer i atmosfæren, hvilket er med til at beskytte miljøet.

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg