fbpx

Fairpris.dk

Hybrid solcelleanlæg – Få besparelser med batterilagring

Med et hybrid solcelleanlæg får du en kombination af både det højteknologiske solcellesystem såvel som batteri til at lagre den strøm, som produceres. Derfor er forskellen på et standard anlæg og denne produktgruppe selve batteriet.

Smart opbevaring af strøm

Først og fremmest er det relevant i dagens Danmark at se ind i bæredygtig strøm og vedvarende energi i forbindelse med sit strømforbrug, det gælder uanset, om det er private eller virksomheder. Denne hybrid energiløsning er en nyere teknologi, hvor der kombineres både lagring af strøm såvel som solcelleteknologi.

Den primære fordel ved denne løsning er, at du kan opbevare strømmen, så den strøm som du producerer i højsæsoner om sommeren kan opbevares til brug om vinteren, hvor der er færre solskinsdage og timer, hvilket resulterer i at der produceres mindre strøm.

Hos Fairpris hjælper vi med alt fra selve solcelleanlæg, hvor vi både har med og uden batteri eller inverter, batterier, solcellepaneler og til ladestandere til elbiler. Vi er altså eksperter indenfor energiløsninger med bæredygtig strøm.

Hvorfor investere i et hybrid solcelleanlæg?

Der er mange grunde til, og fordele ved at benytte eller investere i et hybrid solcelleanlæg. Først og fremmest, bor vi i et land, hvor der er stor forskel på solskinsdage og timer i døgnet i løbet af året. Der produceres gennemsnitligt 12-15 kWh om dagen i sommermånederne og blot 1-5 kWh om dagen i vintermånederne.

Med et hybrid solcelleanlæg med batteri, får du derfor muligheden for at gemme og opbevare din strøm, og derfor være selvforsynende med din strøm. Når der produceres mere strøm end der bruges, går den overskydende energi ind i batteriet.

Men lad os hjælpe dig med den løsning, som er bedst for dine behov. Det gælder både private og erhverv.

Kontakt professionelle fagfolk hos Fairpris

Hos Fairpris har vi mange års erfaring med energiløsninger, herunder hybrid solcelleanlæg,hvorfor vi kender til forskellige behov, og derfor kan vi skræddersy din unikke løsning, som passer til forbruget, I har.

Du kan beregne, og få et estimat på, en pris baseret på dine forhold, ellers er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 24 46 04 60 eller mail hej@fairpris.dk med dine spørgsmål og projekt.

Modtag tilbud på solceller

Udfyld formularen og modtag rådgivning, samt et 100% uforpligtende tilbud på en komplet solcelle-installation.

Vi har leveret over 1.000 installationer gennem tiden

Modtag et uforpligtende tilbud
på et komplet solcelleanlæg